Kontorsstädning i Uppsala

Det är inte bara det egna hemmet som ska kännas trevligt och rent. Även arbetsplatsen i Uppsala kontinuerlig kontorsstädning för att arbetsmiljön ska vara god och människor ska trivas. Förr var det vanligt att de anställda själva fick se till så att kontoret var i bra skick, men idag är det betydligt vanligare att man anlitar ett städföretag för uppgiften. Med en städfirma i Uppsala kan du själv välja hur ofta du vill att kontoret ska städas och vilka moment som ska ingå.

Hur ofta behöver man städning av kontor?

Hur ofta man behöver städning är en mycket vanlig fråga. En bra utgångspunkt är hur många anställda som vistas på kontoret och hur vanligt det är med kundbesök. För ett mindre kontor kan det räcka med en ordentlig kontorsstädning en gång i veckan, medan ett företag med mycket kunder och anställda kan behöva en större frekvens än så. Det är sällan alla moment behöver utföras varje gång, så tillsammans med städfirman kommer man överens om en städinstruktion som passar den egna verksamheten.

De allra flesta människor har fått lära sig att hålla undan efter sig själva, vilket även bör gälla på arbetsplatsen. Använda kaffekoppar ska ställas in i den eventuella diskmaskinen och man ska se till så att arbetsplatsen är fri från skräp och matrester. En städfirma kan dock hjälpa till med de moment som kräver mer ansträngning och tid, exempelvis rengöring av toaletter, dammsugning, avtorkning av elektronik och kontorsapparater samt våttorkning av golv.

kontorsstädning uppsala

Städfirma i Uppsala för kontorsstädning

När du söker efter städfirma för kontorsstädning i Uppsala så kommer det inte bli svårt att hitta ett bra företag. Som större stad finns det många bra städfirmor att vända sig till, där uppläggen på städningen skiljer sig från varandra. Oavsett om du letar efter en städfirma för första gången eller inte längre är nöjd med din nuvarande, finns det vårt städföretag redo att hjälpa just dig. Ett smart sätt att komma igång är att ansöka om en offert från oss, där du detaljerat beskriver vad kontoret behöver hjälp med.

När du har fått in prisförslag är det dags att acceptera offerten. När du har accepterat offerten bokar vi in ett personligt möte med en av våra arbetsledare från vår städfirma, så att vi tillsammans kan gå igenom lokalerna och se vilken frekvens som skulle kunna passa. Planerar du att ha städningen efter arbetstid är det även viktigt att lämna över nycklar till vår personal och förklara hur eventuella alarm ska skötas.

Få mer tid över till annat

Genom att anlita oss för kontorsstädning i Uppsala kan du se till att arbetsplatsen alltid är snygg och fräsch. Att ha en ren arbetsplats är viktigt för att bidra till god arbetsmiljö och för att de anställda ska hålla sig friska. Vår professionella städfirma hjälper dig att komma fram till en städinstruktion som passar just ert kontor och tillsammans bestämmer vi vilket typ av material som ska användas. Vi ser till att förse våra kontorskunder med trasor, moppar, svampar och medel, medan andra lägger detta ansvar på kunden själv.