Om oss

På denna städfirma hittar du ett glatt och positivt team av lokalvårdare. Våra medarbetare har stor erfarenhet inom städning i varierande miljöer och kan erbjuda dig som kund en lång rad alternativ för att hålla rent i just din lokal. Oavsett om det handlar om din egen bostad, i en lokal inom offentlig sektor, på kontoret eller i butiken så har vi metoderna, utrustningen och kompetensen för att förvandla din lokal till en glänsande och välkomnande miljö utan smuts, damm och andra sanitära otrevligheter.  

En professionell städfirma 

Vi står för de vardagliga städrutinerna under din arbetsvecka. När du inte har tid, möjlighet, energi eller uppdraget att hålla rent kliver vi in och gör jobbet. Vi består av en professionell städfirma med alla typer av uppdragsgivare och räds inte utmaningar.  

Med hjälp av oss frigör du din egen tid att lägga på någonting annat än städning. Oavsett om det handlar om en mer omfattande engångsstädning, till exempel i samband med att du flyttar, eller om du önskar regelbunden städning på exempelvis en arbetsplats kan du lita på oss.  

Vi möter dina önskemål 

Vi har de extra armarna du saknar för att ta oss sådant som trappstädning, fönsterputsning, desinfektion av ytor, dammtorkning och mycket, mycket mer. Vänta inte med att höra av dig. Vi ser fram emot att inleda vårt nästa samarbete med just dig som kund. Här tar vi vara på dina önskemål och gör allt för att du ska få vistas i en så ren och trivsam miljö som det överhuvudtaget är möjligt.