Boka vår städfirma idag

Alla trivs bättre i ett rent, städat och vårdat klimat. Det är lätt att tappa glädjen och bli trött av att komma till jobbet och mötas av överfulla papperskorgar, ett lerigt golv eller en smutsig toalett. Du tänker säkert att det hade gjort mycket för den generella trivseln på arbetet om någon tagit tag i städningen. Vi är denna “någon”. 

Vi är städfirman som tar oss an alla typer av uppdrag inom lokalvård. Vår städfirma hjälper dig att hålla rent och snyggt när du själv inte har tid eller möjlighet. Tack vare oss och våra tjänster behöver du aldrig mer acceptera en smutsig arbetsplats, en bostad som aldrig dammsugs eller ett lerigt trapphus där man riskerar att halka i slaskpölar under vinterhalvåret.  

En städfirma som har lösningarna 

Vår städfirma erbjuder tjänster inom allt från kontor och arbetsplatser, i ditt eget hem, trappuppgångar, butiker eller föreningslokaler. Det som du behöver ha städat löser vi. Tillsammans med dig som uppdragsgivare kommer vi fram till en lösning som passar dig. Vilka tider och dagar du vill ha hjälp är helt upp till dig.  

Det är vanligt att man vill spara städningen till efter stängningsdags när det handlar om städning på arbetsplatser eller i butiker. Det finns många fördelar med det. Dels är vi inte i vägen under er arbetstid och dessutom möts ni av en skinande ren arbetsplats när ni därefter kommer till jobbet på morgonen.  

Rent med hållbara resultat 

Våra positiva medarbetare på vår städfirma i Uppsala har stor kunskap i hur man gör rent på ett hållbart, noggrant och detaljerat vis. Vi arbetar med tydliga riktlinjer och mål inom miljö och service och har god kännedom om och erfarenhet inom framgångsrik lokalvård. Slipp stressen att behöva tänka på städningen och utnyttja våra resurser istället. Du kommer garanterat inte att bli besviken.  

Kontakta oss så berättar vi mer om vår städfirma. Vi gör upp en plan tillsammans om när, hur och var du önskar att städningen ska utföras. Vi kommer överens om tider och hur ofta du vill upprepa städningen. Du kan även anlita oss för engångsjobb. Vi håller rent så att du slipper!