Trappstädning i Uppsala

Det första intrycket är alltid det viktigaste och trapphuset är det första som möter familj, vänner och kunder när de kommer på besök. Då vill det till att trapporna är välstädade och ledstången och knapparna i hissen inte är kladdiga. Vår städfirma i Uppsala har gedigen erfarenhet av trappstädning och vet hur man håller rent och snyggt. I vårt erbjudande ingår bland annat sopning och våttorkning av golv och hissgolv, putsning av Glas i entrédörr, fönster och speglar samt skakning och dammsugning av entrémattor.

Ett rent och välkomnande trapphus

Trapphuset är det första som möter din familj, dina vänner eller kunder när de kommer på besök. Att de ska mötas av en trevlig miljö känns som en självklarhet, men att hålla rent och snyggt är inte alltid så enkelt. Det är lätt att grus och gräs dras med in sommartid och på vintern bildar snö och slask ofta pölar på golvet. Att anlita vår städfirma för att hålla snyggt och rent kan enkelt avhjälpa problemet och öka välbefinnandet och skapa ett positivt första intryck. Ett positivt intryck sitter kvar i minnet och det är därför det är så pass viktigt som det är att ha ett rent trapphus när man har besök över.

Trappstädning Uppsala

Första intrycket med trappstädning i Uppsala

Under alla årstider är trapphuset ofta hårt ansatt av smuts, grus, snö och slask. Det kan vara tufft att städa själv, men genom att anlita vår professionella städfirma i Uppsala som håller erbjuder trappstädning av trapphuset, så blir det garanterat rent och fräscht och känns presentabelt när familj, vänner, bekanta eller kunder kommer på besök. Vi sköter er trappstädning kontinuerligt och får ert trapphus att alltid vara i sitt bästa skick. Ett gott första intrycket är det viktigaste och det som ger en positiv upplevelse.

Kontakta oss direkt så återkommer vi så snabbt vi kan med en kostnadsfri offert!