Våra tjänster

När det är dags för att göra rent i huset är det oss du ska ringa. Vi erbjuder städtjänster tillgängliga för bokning som kan anpassas till alla möjliga lokaler, sammanhang och ändamål. Med oss som samarbetspartner är överfulla papperskorgar, dammiga köksytor eller ofräscha toaletter enbart ett otrevligt minne blott. Låt oss förvandla din arbetsplats, hem, butik, eller trapphus till en skinande ren och trivsam miljö med vår storstädning i Uppsala. Vi är anpassningsbara och flexibla och kan hantera många olika uppdrag.  

Glada medarbetare med ren arbetsplats 

Allt är mycket lättare i en ren miljö. Ett smutsigt kontor kan lätt lägga sig som ett moln över arbetsplatsen och ge anledning åt många sura miner bland personalen. Investera istället i kontorsstädning i Uppsala. Ett ren, fräsch och inbjudande miljö är mycket lättare att trivas i och hålla ett glatt humör uppe i.  

Vi har personalen med kompetens att göra rent noggrant, detaljerat men framför allt hållbart. Vi hittar tillsammans med dig som en kund en lösning som känns trygg för dig när det kommer till städtider, metoder och frekvens. I vårt samarbete är det du som kund som står i fokus vare sig det gäller trappstädning i Uppsala eller fönsterputsning.

En städfirma att lita på 

Förtroende är något av det viktigaste när det kommer till relationen mellan lokalvårdare och uppdragsgivare. Vi städar gärna utanför era arbetstider för att underlätta ert eget arbete och välkomna er till arbetet dagen efter med en fräsch arbetsplats. Vi är en städfirma i Uppsala ni kan lita på i ur och skur. Välkommen att höra av er för ytterligare information om våra tjänster och vad vi kan erbjuda just dig.